Veelgestelde vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de postcode. Globaal betekend dit als volgt:

Bezorgen in Nieuwegein is 3,50

In de regio 030 Utrecht zijn de kosten voor het bezorgen 5,75

Buiten de regio Utrecht zijn de bezorgkosten 7,50 en wordt uw bestelling doorgegeven aan een van onze collega’s in de desbetreffende plaats.

Ik wil meerdere boeketten versturen, betaal ik dan extra bezorgkosten?

U betaalt per adres slechts 1 keer de bezorgkosten, ongeacht het aantal boeketten op dat adres.

Kan ik ook iets anders bestellen dan de voorbeeldfoto’s?

Ja dat kan. Er is ontzettend veel mogelijk, we kunnen niet alle combinaties online zetten.  Als u bijvoorbeeld een boeket in een andere kleur wilt, kunt u dit aangeven bij het veld opmerkingen. Vrijwel alle kleuren boeketten en de meeste bloemensoorten zijn leverbaar. Een bestelling kan al vanaf 12,50!

Hoe laat wordt mijn bestelling afgeleverd?

Particulieren adressen worden geleverd tussen 9.00 uur en 18.00 uur.

Bedrijven tussen 9.00 en 17.00 uur. Tenzij u anders met ons bent overeen gekomen.

Kan ik een bezorgtijd opgeven?

Moet een bestelling voor een bepaalde tijd bezorgd worden, dan kunt u dit in uw bestelling aangeven bij ‘Opmerking’. Vult u alstublieft alleen een uiterlijke bezorgtijd in als dit echt nodig is. Wij doen dan ons uiterste best om hier aan te voldoen, maar er kan geen garantie worden gegeven. Bestellingen naar bedrijven worden altijd geleverd tijdens kantoortijden.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Wanneer de desbetreffende persoon niet thuis is, worden de bestelling bij de buren afgegeven. De ontvanger krijgt dan een -niet thuis- kaartje in de bus. Op het kaartje staat het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Wanneer de buren de bestelling ook niet aannemen, wordt de bestelling op een later moment opnieuw aangeboden.  

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, u ontvangt altijd een bevestigingsmail nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Hierin kunt u de bestelling nalezen.

Kan ik ook anoniem versturen?

Ja dat is mogelijk. De ontvanger krijgt namelijk alleen de opgegeven tekst op het kaartje te zien. Jouw naam en adresgegevens blijven geheim. Je persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt, dus ook niet aan de ontvanger van je geplaatste bestelling.

Kan ik ook een bestelling plaatsen voor in het ziekenhuis, hotel of op een camping?

Ja dat kan, gelieve wel de nodige informatie te verstrekken bij de bestelling . Zoals: De naam, afdeling, kamernummer. Ook een telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bestelling op de juiste plaats te krijgen.

Bezorgen op zaterdag in het ziekenhuis is helaas niet mogelijk. Dit i.v.m controle door het ziekenhuis of de patiënt nog op de juiste afdeling is. De bestelling wordt dan of op vrijdag of maandag bezorgd.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Wanneer u uw bestelling wilt annuleren is het van belang dit zo snel mogelijk door te geven via het telefoonnummer: 030- 6035260. Indien uw bestelling nog niet is verwerkt en betaald, is het annuleren gratis. Wanneer de betaling al reeds is voldaan, rekenen wij 10% van de geplaatste bestelling aan kosten met een minimum van vijf euro. Het geld wordt dan weer zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening.

Wat voor extra informatie moet ik doorgeven bij rouwwerk?

Voor rouwwerk is het van belang dat de bestelling op het juiste adres en tijdstip geleverd wordt. Geeft u daarom alstublieft zoveel mogelijk informatie bij het plaatsen van deze bestelling. Zoals: de naam van de overledene, de naam van het uitvaartcentrum,  datum en tijdstip van het condoleren en van de uitvaart zelf. Deze extra informatie gelieve in te vullen mij ‘opmerkingen’ wanneer de bestelling wordt geplaatst. Daarnaast is het goed om te weten dat op rouwlint of kaart gericht is aan de overledene, en niet aan de nabestaande.

Wat is het herroepingsrecht?

Op bloemen is het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m de beperkte houdbaarheid van deze levende producten. Op de overige artikelen in de webshop is het herroepingsrecht wel van toepassing. Dit wil zeggen dat u producten zonder opgaaf van reden retour mag sturen. U dient dit wel binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan te geven in een mail gericht aan info@boeketten.nl. Hierna heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. De producten dienen in originele verpakking  en zonder enige gebuiksproken retour te worden gestuurd naar: Boeketten.nl, Galecop 14, 3437 JV Nieuwegein.  Nadat de producten door ons retour zijn ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen het door u betaalde bedrag, inclusief bezorgkosten terug op uw rekening. De kosten voor het retour sturen van de goederen zijn wel voor rekening van de besteller. Wanneer blijkt dat u de producten heeft beschadigd kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. 

Staat uw vraag er niet bij? Boeketten.nl helpt u graag bij het beantwoorden van uw vraag. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@boeketten.nl of bel ons tijdens de werktijden op: 030-6035260