• Valentijnsboeket bloemen bestellen

    Verras jou valentijn met de mooiste rozen of boeket bloemen.

Valentijnsdag

14 februari valentijnsdag, de dag om je geliefde te verassen. En als je dacht, hoe valt valentijn dit jaar? Dit jaar valt hij op maandag 14 februari. De dag om bloemen in huis te halen (of laten bezorgen)

Wij, team boeketten,staan klaar om jouw romantische bloemengroet te bezorgen! Zo wordt valentijnsdag zelfs op een maandag liefdevol!

De Top 4 bloemen voor valentijn wat ons betreft:

  • 1. Het is tulpentijd, wat is er nou romantischer dan de Nederlandse seizoenspracht geven, zeker dit tulpenboeket  gaan vele harten doen overslaan! of 
  • 2. Een blij veldboeket? Een fleurige groet voor de allerliefste in een bonte mix aan kleuren en seizoensbloemen.
  • 3. Voor de (fel) roze lovers hebben we een plukboeket in, hoe kan het ook anders, roze tonen. Als dat geen romantische bos is?!
  • 4. Zit het er in de top 3 net niet bij? Wij hebben de kennis en gaan jouw valentijn verassen met een warme bloemengroet, onze style onze keuze. Makkie voor jou als besteller & voor ons een manier om creatief aan de slag te gaan. Boeket met liefde.


    En wil je Anoniem bloemen versturen? Zet dan op je kaartje niet je naam, wij raden dan alleen aan een X'je neer te zetten. Dat is vaak genoeg. Wij respecteren jouw privacy en zullen de besteller dan ook niet prijsgeven op het boeket (en ook niet als ze naar de zaak bellen). Extra leuk verassen met Valentijnsdag dus!

Zit het er niet tussen of wil je uitsluitend rozen bestellen voor jouw valentijn? Boeketten.nl heeft het! Klik hier om naar onze andere website te gaan voor meer valentijn boeketten.