• Rouwboeket bestellen

Rouwboeket

Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Een rouwboeket is een plat gebonden boeket. Waardoor deze een achterkant heeft om neer te leggen bij de uitvaart of creamatie.
Het rouwboeket is bedoeld voor op de dag van de begrafenis of crematie zelf.

Voorbeelden rouwboeket op boeketten.nl

De rouwboeketten zijn slechts een indicatie. Afhankelijk van het bedrag, en welke soort bloemen, seizoen wordt het rouwboeket gevuld. 
Wanneer u een wit rouwboeket besteld, bent u wel 100% zeker van een wit rouwstuk. Maar exact de bloemen als afgebeeld kan niet worden gegarandeerd. 
U kunt bij de rouwboeket bestelling aangeven welke bloemen u liever niet verwerkt ziet in het rouwboeket (stel lelies) dan houdt boeketten.nl daar rekening mee. 

Rouwboeket, het boeket wat nog op het water moet

U dient ervan bewust te zijn dat een rouwboeket gebonden is, en op water dient te blijven tot aan de uitvaart/ crematie. Wanneer de condoleance een paar dagen eerder betreft en u graag een rouwarrangement bij de kist wil hebben én op de begrafenis (het zelfde arrangement). Is het verstandig te gaan voor een rouwstuk. Bij een rouwboeket gaat te vaak mis dat de rouwbloemen niet op het water komen te staan bij het uitvaartcentrum. Ofwel in veelste warme ruimtes wordt achtergelaten waardoor het rouwboeket niet representatief is voor op de dag zelf. Bij een rouwstuk arrangement wordt deze op steekschuim gestoken, de bloemen krijgen dus voldoende water waardoor het rouwstuk op de condoleance én de uitvaart perfect erbij ligt. Een rouwboeket is dus echt alleen bedoeld voor op de dag zelf. 

Boeketten.nl de echte bloemist

  • Top kwaliteit bloemen
  • Veilingvers en handgebonden
  • U geeft aan waar en wanneer u het rouwboeket wilt hebben.