• Langwerpig rouwstuk bestellen

Langwerpig stuk

Langwerpig rouwarrangement bestellen en laten bezorgen

Langwerpig rouwstuk bijvoorbeeld geschikt als bloemen voor op de rouwkist. Het langwerpige rouwarrangement is makkelijk online te bestellen bij boeketten.nl. 

Het stuk is langwerpig gestoken op oasis/steekschuim. Hierdoor blijft het rouwstuk een aantal dagen goed (mits voldoende water eventueel bijgieten wanneer de bloemen op een warme plek hebben gestaan) Het langwerpige rouwaarangemt is daarom geschikt om bij de condoleance en bij de begrafenis zelf neer te leggen.

Rouwlint of rouwkaart toevoegen

Het is gebruikelijk om aan een langwerpig rouwstuk een rouwlint te hangen. Voor 15.- heeft u twee linten. Op het eerste lint komt de tekst als rust zacht lieve oma of een laatste groet. Voorbeelden van rouwlintteksten zijn hier te vinden. Op het tweede lint komen de namen van de nabestaanden/afzender te staan. Ook kunt u in plaats van rouwlint, een rouwkaart kiezen. De tekst die u intypt wordt handgeschreven door boeketten.nl op een luxe rouwkaart. Let op: de tekst is bestemd voor de overledene.

Goed om bij de hand te houden tijdens het bestellen van het rouwwerk

Het bezorgadres inclusief postcode van het uitvaartcentrum of wanneer de overledene thuis ligt opgebaard het huisadres. Tijd en datum van de uitvaart en/of condoleance. Wanneer u speciale bloemen in het rouwarrangement wenst, is het handig om van te voren te bellen. Zodat wij van boeketten.nl de bloemen kunnen inkopen voor het rouwstuk.

Boeketten.nl de echte bloemist met echte bloemenwinkel

  • Topkwaliteit rouwbloemen
  • Veilingvers en handgestoken rouwstukken op oasis
  • Bezorgt op aangegeven datum en tijdstip