• Druppelvormig rouwstuk bestellen

Druppel vormig

Druppelvormig rouwarrangement bestellen en laten bezorgen

Rouwstuk druppelvormig. De bovenkant loopt samen tot een punt. De achterkant is rond gestoken op oasis. Dit maakt dat het stuk druppelvormig eruit ziet.

De voorbeelden zijn slechts een indicatie. Het druppelvormig stuk wordt op basis van jaargetijde, bloemen aanbod op de veiling en prijsklasse opgemaakt. Hierdoor is de website foto slechts een indicatie. Wilt u lelies in het stuk? zet dit dan bij het veld opmerkingen of mail info@boeketten.nl of bel ons op boeketten.nl 030 nummer. Dan kunnen wij dit speciaal voor het rouwstuk bestellen zodat deze in het rouwarrangement verwerkt kan worden. 

Rouwlint meebestellen

Aan een rouwarrangement als deze druppelvormig rouwstuk, is het gebruikelijk om een rouwlint mee te bestellen. Het rouwlint wordt bevestigt aan het rouwstuk. voor 15 euro heeft u twee linten. Lint 1 is voor een tekst als : een laatste groet of rust zacht - of een van de andere voorbeeld teksten. Op lint twee komen de namen vande  nabestaanden/afzender.  Of u kunt kiezen voor een rouwkaart, waar u de tekst op laat schrijven door boeketten.nl let op: het druppelvormig rouwarrangement is bestemd voor de overledenen.

Goed om bij de hand te houden tijdens het bestellen van het druppelvormig rouwstuk

Locatie uitvaartcentrum of wanneer thuis opgebaard het thuisadres incl. postcode. (meisjes)naam van de overledene. Tijdstip uitvaart.

Boeketten.nl uw on- en offline bloemist 

  • Topkwaliteit bloemen
  • Veilingvers, dus het stuk is altijd perfect
  • Laat het rouwarrangement bezorgen op locatie die u aangeeft + tijd.