• Biedermeier bestellen rouwwerk

Biedermeier

Rond rouwstuk biedermeier bestellen en laten bezorgen

Een biedermeier is een rond gestoken rouwstuk op een ondergrond van oasis. De voorbeelden zijn enkel een indicatie qua stijl en bloemen, want bloemen zijn seizoensgebonden en hebben dagprijzen. Waardoor u wel, wanneer u een wit biedermeier rouwarrangement bestelt, er een witte biedermeier wordt bezorgd op afgesproken tijd en datum. Maar dat de witte gerbera's er misschien niet inzitten en zijn vervangen door witte rozen, om maar een voorbeeld te geven. Als echte bloemenwinkel in Nieuwegein hebben wij verstand van bloemen, dus u bent verzekerd van een mooi rouwstuk voor op de begrafenis of crematie. Wanneer u zeker wilt zijn van een bepaalde bloem in het stuk, kunt u dit achterlaten bij het opmerkingenveld of ons mailen info@boeketten.nl ofwel te alle dagen van de week te bereiken via ons 030 nummer.

Rouwlint meebestellen

Aan een rouwstuk in dit geval de biedermeier wordt vaak een rouwlint gedaan. De kosten daarvan bedragen 15.- voor twee linten kleur aangepast aan het stuk. 
Hierdoor is er op 1 lint ruimte voor een laatste groet, of rust zacht tekst (of kies een van de andere teksten) en op het andere lint komen de namen van de afzender/familie/nabestaanden. Wilt u liever een rouwkaart bevestigen aan de biedermeier, is dit ook uiteraard mogelijk.

Belangrijk om door te geven

Wanneer u de biedermeier besteld is het belangrijk om de tijd van de uitvaart/crematie door te geven. De locatie incl. postcode en de naam van de overledenen. Hierdoor komt het rouwarrangement goed aan bij het uitvaartcentrum.

Boeketten.nl de echte bloemist 

  • Topkwaliteit bloemen voor in de rouwbiedermeier
  • Veilingverse handel, dus blijft langere tijd perfect
  • U kunt zelf aangeven, hoe laat en waar u het rouwstuk - biedermeier wilt laten bezorgen