• Welkom thuis boeket bestellen

Welkom thuis

Welkom thuis boeket bloemen laten bezorgen

Wanneer je beste vriend/vriendin, ouders, zusje en/of opa en oma terug komen van een heerlijke vakantie, is het ontzettend leuk wanneer jij een prachtige bos bloemen laat bezorgen. Zo kom je veel fijner thuis, en kan je gezellig nagenieten tussen de bloemen van een vakantie.

Ook wanneer iemand terug naar huis mag na een ziekenhuisbezoek, is het erg prettig als dierbaren een mooie bos laten bezorgen. Een welkom thuis groet in vorm van bloemen is zeer geschikt. Wanneer een vaas met de bloemen wordt meebesteld, wordt het boeket met water + voeding en schuin aangesneden op de schone vaas afgeleverd bij de ontvanger. Hierdoor hoeft iemand die uit het ziekenhuis komt, niet eerst een vaas te zoeken en het boeket schuin af te snijden voordat hij of zij ervan kan genieten. Maar uitrusten tussen de bloemen, dat is de bedoeling!

Persoonlijke tekst toevoegen

Voor á 1 euro per kaartje is een persoonlijke tekst toe te voegen aan het boeket. Gemakkelijk online uw tekst typen voor de ontvanger, en boeketten.nl zorgt dat deze netjes aan de bos bloemen wordt bevestigt. 

Boeketten.nl voor topkwaliteit bloemen

Met meer dan 35 jaar ervaring weet boeketten.nl hoe je iemand kan verassen met een mooi welkom thuis boeket 

  • Voor 11 uur besteld = vandaag nog geleverd
  • Veilingvers
  • Handgebonden boeketten door een echte bloemist