• Bloemen voor een verjaardag bestellen

Verjaardag

Een verjaardagsboeket laten bezorgen kan bij ons al vanaf € 12,99! Wij hebben prachtige boeketten voor mannen, vrouwen, moeders, vaders, oma’s, opa’s en de beste vriendinnen! Op een verjaardag horen bloemen en die zijn hier te bestellen. Wij bieden veel verschillende kleuren aan, waardoor iedereen wel een mooi boeket vindt. Staat het verjaardagsboeket dat je graag wilt laten bezorgen er toch niet bij? Geef dan bij het bestellen je specifieke wensen door. Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.

Een verjaardagsboeket laten bezorgen met een persoonlijk kaartje

Kun je iemand op zijn of haar verjaardag niet in persoon gaan feliciteren? Dan is een verjaardagsboeket laten bezorgen de ideale oplossing. Door een persoonlijk kaartje toe te voegen, wordt het een echt uniek cadeau. Een kaartje kost slechts € 1,- en je kunt er een eigen opdruk, zoals een foto, op laten plaatsen. Zo verras je de jarige pas echt!

Eigen bedrag kiezen

Bij Boeketten.nl bepaal je zelf het bedrag van een boeket. Wil je een mooi boeket voor € 20,-? Dat kan! Bij elk product kun je jouw eigen bedrag invullen, al moet het natuurlijk wel meer zijn dan het minimum bestel bedrag. Dus kies een mooi verjaardagsboeket, vul jouw bedrag in en dan regelen wij het bezorgen.

Een mooie collectie boeketten voor iedere verjaardag

Met 35 jaar ervaring in de bloemensector, weten wij precies wat bloemen nodig hebben. Daarom krijg je van ons altijd:

  • Topkwaliteit bloemen.
  • Veilingverse boeketten.
  • Een snelle levering, vóór 11 uur besteld is vandaag nog in huis.

Bij vragen kun je altijd bellen

Bloemen zijn altijd een mooi geschenk om iemand cadeau te doen voor een verjaardag. Wil je een verjaardagsboeket of zomerboeket laten bezorgen of een bloemenabonnement bestellen als cadeau? Via Boeketten.nl is dit erg gemakkelijk. Het is alleen wel zo dat je alleen een abonnement kunt afsluiten als de ontvanger in Utrecht, Houten, Nieuwegein of IJsselstein woont. Voor hulp of advies bij je aankoop neem je telefonisch contact met ons op via 030-6035260. Onze bloemisten zorgen ervoor dat het boeket bloemen altijd netjes wordt afgeleverd bij de ontvanger of eventueel bij de buren.