• Geboorte boeket bestellen

Geboorte

Een mooi boeket is een prachtig cadeau om de geboorte van een nieuwe wereldburger te vieren. Een mooie bos bloemen is altijd leuk om bij een kraamvisite te geven. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om direct langs te gaan, kun je ook een bloemetje versturen. Voor het pasgeboren kindje van jouw collega, familielid of kennis heeft Boeketten.nl de mooiste geboorteboekketten samengesteld. Roze-wit voor een meisje of blauw-paars met wit voor een jongetje. Wij bezorgen het boeket met prachtige topkwaliteit bloemen in het ziekenhuis of bij de kersverse ouders thuis.

Een prachtig boeket met een persoonlijk kaartje om een geboorte te vieren

Voor de geboorte van een baby wil je bij het boeket natuurlijk een mooi persoonlijk getypt kaartje toevoegen. Bij ons kun je zelfs een eigen foto uploaden, bijvoorbeeld van jullie eigen blije gezichten toen jullie het mooie nieuws hoorden. Zelfs als je zelf niet langs kunt gaan, ben je er op deze manier toch een beetje bij.

Altijd de beste kwaliteit

Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe mooi de geboorte van een kind is en wat voor boeket hierbij past. Je wilt dat de ouders de beste bloemen of een mooi plukboeket ontvangen. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op:

  • Altijd veilingverse bloemen.
  • Topkwaliteit bloemen.
  • Vóór 11.00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Neem gerust contact met ons op

Of je nu een boeket voor een geboorte of een bos rozen of andere bloemen voor een andere gelegenheid bestelt, elke aankoop doe je gemakkelijk online. Zo kies je uit een veelzijdig assortiment en geniet je van een snelle levering. Je betaalt bijvoorbeeld via PayPal of iDeal, of middels een factuur achteraf. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6035260. Onze professionals helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.