• Plukboeket bestellen

Pluk boeket

Door een plukboeket te laten bezorgen, verras je iemand met prachtige bloemen. Een plukboeket of veldboeket is een boeket met allemaal losse bloemen en weinig tot geen blad. Het wordt gebonden tot een veldachtig modern boeket. Speciaal voor jouw stijlvolle moeder, zus, oma of vriendin!

Laat een prachtig plukboeket bezorgen!

Plukbloemen bestellen en laten bezorgen is een leuk cadeautje voor een persoon die je graag verrast met iets origineels. Een plukboeket draagt namelijk bij aan een vrolijke dag. Dit komt onder meer door de diversiteit aan kleuren en bloemen. Plukbloemen zijn daarom leuk om te geven en je doet er iemand zeker een groot plezier mee. Naast plukbloemen kun je bij Boeketten.nl ook een lente boeket of gewoon een mooie bos bloemen bestellen. In ons grote aanbod vind je zeker de perfecte bloemen voor jouw dierbare.

Geen boeket met vol blad

Een plukboeket met plukbloemen bestellen en laten bezorgen is de nieuwste trend. In een plukboeket komen bloemen echt tot hun recht, omdat ze alle ruimte krijgen in de vaas en zo volledig kunnen openen. Bij het plukboeket, oftewel veldboeket, is er dus geen of amper blad gebruikt. De plukboeketten worden lang gelaten, waardoor ze goed op een lange vaas kunnen staan. Wil je liever op de salontafel een los bloemenboeket? Snij de bloemen dan schuin af tot op de gewenste lengte.

Een ervaren bloemist

Als ervaren bloemist hebben wij zeer veel verstand van bloemen. Daarom krijg je van ons altijd:

  • Bloemen van topkwaliteit, veilingvers elke dag weer.
  • Bloemen mét een zakje voeding en eventueel een vaas, waardoor je het boeket met geleverde vaas zo kant-en-klaar neer kan zetten.
  • Een snelle levering, vóór 11.00 uur jouw plukboeket besteld, is vandaag nog geleverd.

Ontdek de voordelen van plukbloemen online bestellen

Wil je een plukboeket met plukbloemen laten bezorgen bij iemand die jou lief en dierbaar is? Door plukbloemen te bestellen in onze webshop, profiteer je direct van een snelle levering en andere voordelen. Zo laat je verse plukbloemen bezorgen door een lokale bloemist en kies je uit diverse online betaalmethodes. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een plukboeket? Voor support bij plukbloemen bestellen en een plukboeket laten bezorgen, neem je telefonisch contact met ons op via 030-6035260.