• boeketten

Boeketten

Bloemen bestellen en laten bezorgen?

Laat een mooi boeket bezorgen bij uw vriend(in), geliefde, familie of collega Dagelijks maken onze bloembinders de mooiste boeketten met Veiling Verse Bloemen. Bestel hier uw bloemen en laat uw boeket bezorgen. Online makkelijk en snel bij boeketten.nl

Boeketten.nl heeft de mooiste boeketten voor u samengesteld. 

Bloemetje laten bezorgen door een echte bloemist in Nieuwegein, zorgvuldig handgebonden mooie boeketten. Boeketten.nl staat voor top kwaliteit bloemen. Elke dag gaat meneer bakker naar de veiling om voor de mooiste en beste bloemen persoonlijk uit te zoeken. Zodat u de mooiste soorten bloemen heeft in het boeket wat u bestelt . Boeketten.nl heeft twee bloemenwinkels in het midden van het land: Utrecht in de plaats Nieuwegein. Al meer dan 35 jaar de bloemist in Nieuwegein, voorheen bloemenhuis bakker en sinds het nieuwe decennium onder de naam boeketten.nl. De bloemen bezorgen wij zelf de plaatsen Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, De meern, Vleuten, Harmelen en Leidsche Rijn. Daarbuiten laten wij de bloemen bezorgen, de bloemorder wordt doorgegeven aan een goede collega bloemist die aangesloten is bij Euroflorist.

Voor iedereen een persoonlijk boeket wat echt in de smaak valt! 

Een boeket voor een vrouw of een boeket voor een man uitzoeken wordt zo heel eenvoudig. Boeketten.nl heeft de boeketten onder 4 categorieën verdeeld:

De seizoensboeketten, deze veranderen elk seisoen weer met de mooiste seizoensbloemen. In het voorjaar zijn dit tulpenboeketten, vanaf mei pioenboeketten en bij kerst zijn het de kerstboeketten. 

Ook heeft boeketten.nl de mooiste gemengde boeketten. Een gemengd boeket is een gevarieerde bos bloemen met verschillende soorten bloemen in het boeket. Hier staan ook verschillende kleuren bloemen gemixt bij. 

Als je bloemen wilt laten bezorgen, maar de persoon in kwestie houdt alleen van rozen.. is het aan te raden onder boeketten - rozen boeket te kijken & te bestellen. Op deze boekettenpagina staan namenlijk de mooiste rozenboeketten om te laten bezorgen. 

Daarnaast zijn er mensen die niet zoveel van groen houden in het boeket. Een Pluk boeket is dan zeker een aanrader. Een plukboeket ofwel veldboeket is een boeket met allemaal losse bloemen. De bloemen vormen een gezellig, hedendaags modern boeket.
In een plukboeket zitten wat apartere bloemen en zal zeker voor een bloemen kenner een feestje zijn. Voor wie niet zo van de bloemen is, boeketten.nl heeft bij de boeketten tips gegeven. Zodat als jij de bloemen geeft, ook een goede bloemen kennis kan overdragen! (handig).

Wanneer u speciale wensen heeft voor de bos bloemen die u wilt bestellen kunt u altijd ons bereiken via het contactformulier of laat een bericht achter bij uw bestelling. Bepaalde bloemen niet verwerken ivm een allergie bijvoorbeeld. 

Boeket op kleur uitkiezen? 

Boeketten.nl heeft daarnaast een onderscheid gemaakt in kleur. Zo zit je altijd goed als de buurvrouw, schoonmoeder, oma, nichtje alleen een rood boeket mooi vindt. Of wanneer alleen oranje bloemen goed in een interieur passen, is dit een handige zoekfilter voor u om de bloemen te bestellen. 

Als besteller zit je dan goed, en voor de ontvanger zijn bloemen zo nog meer een feestje. Wanneer de kleur niet is vermeld, of wanneer jezelf niet weet wat voor inrichting de ontvanger heeft.. bestel je bloemen dan met je gevoel. Welke zou jij fijn vinden om te ontvangen? wanneer je dat niet uit maakt is wit altijd een veilige optie. Wit kleurt altijd mee. Daarnaast zijn bloemen een versproduct dus een boeket staat een week netjes, als het langer staat is het mooi meegenomen maar het is dus niet een keuze waar mensen jaren lang naar moeten kijken. Dus durf! en kies een mooie bos bloemen waar jijzelf en de ontvanger blij van worden als de bloemen worden bezorgd. 

Kaartje met persoonlijke foto

Uniek bij boeketten.nl een kaartjesmodule waar u een eigen foto kan uploaden voor op het kaartje voor aan de bos bloemen. Of u kunt kiezen uit een van de 20 ontwerpen voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, geboorte, geslaagd of welkom thuis. Laat daarnaast uw persoonlijke boodschap achter. Een kaartje kost á een euro en wordt bij elke bloemen bestelling aangeboden om mee te bestellen.

1 2 3 stappenplan om uw bos bloemen te bestellen:

1) Kies met behulp van de categorieën een mooi boeket

2) Kies de gewenste maat en maak de keuze of u een vaas mee wilt bestellen. Laat een boodschap achter op een persoonlijk kaartje, of verstuur uw bos bloemen anoniem. & klik op bestel. 

3) Vul de gegevens van de ontvanger in, en uw gegevens (bijvoorbeeld voor het geval dat het afleveren niet lukt uw gegevens worden niet verstrekt aan derden alleen voor het uitvoeren van de bloemen bestelling is deze genoodzaakt), kies de gewenste afleverdatum: een bos bloemen kunt u vandaag nog laten bezorgen als u voor 11 uur uw boemen bestelling plaatst! en tot slot kiest u de gewenste betaalwijze en reken af. 

Gelukt! het door u gekozen boeket is nu besteld en komt in boeketten.nl's bloemensysteem binnen. U ontvangt van ons een bevestiginsmail. 
Mocht er toch iets niet kloppen na het plaatsen van uw online bloemen bestelling dan kunt u ons altijd even bellen.

Voor ieder budget een mooi boeket.