Voor 11 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Topkwaliteit

Veiling verse bloemen

Mijn winkelwagen

0 items - €0,00

Plukboeket abonnement

1. Kies een boeket

2. Voeg een kaart toe

3. Voeg adres toe

4. Kies gewenste bezorgdatum

Plukboeket als abonnement bestellen en gratis laten bezorgen

Een plukboeket is een veldachtig boeket. Handgebonden door echte opgeleide bloembindsters en met relatief langere bloemen in het boeket

Minder blad bij de bloemen

Een plukachtig veldboeket heeft minder blad dan een regulier/klassiek boeket, hierdoor hebben de bloemen de ruimte om uit te bloeien op de vaas bij u of de ontvanger thuis. 

Plukboeket abonnement gezellig voor op een verjaardag als cadeau

Wanneer u geen tijd heeft om op een verjaardag langs te komen, kunt u eenvoudig uw bos bloemen bij ons bestellen. Met een bloemenabonnement wordt de ontvanger vaak met bloemen overspoeld (leuk!) maar als je wilt dat hij of zij ook na de verjaardag in het zonnetje wordt gezet met bloemen.. is een abonnement heel leuk. U kunt zel f aangeven wanneer het abonnement bloemen in gaat, en achtereenvolgend per week/ om de twee weken of per maand wordt het plukboeket bij de 'jarige' geleverd. Het plukboeket is zowel geschikt voor een man als goed geschikt boeket voor een vrouw. Door de verschillende kleuren en mooie top kwaliteit bloemen is het altijd een feest om dit bloemetje te mogen ontvangen.

Deze wordt op aangegeven datum geleverd, en u kunt voor á 1 euro een kaartje toevoegen met persoonlijke tekst + foto! en daarnaast kunt u een geschikte vaas voor de toekomstige plukboeketten meebestellen, zo weet u zeker dat het verjaardags cadeau ook mooi staat in zijn of haar woonkamer.

Boeketten.nl de bloemist met top kwaliteit bloemen

  • Als echte bloemist heeft boeketten.nl verstand van bloemen
  • Veiling verse handel, dus top kwaliteit bloemen voor op de vaas
  • Voor 11 uur uw plukboeket besteld = vandaag nog bezorgd!