Voor 11 uur besteld, dezelfde dag bezorgd

Topkwaliteit

Veiling verse bloemen

Mijn winkelwagen

0 items - €0,00

Klassiekboeket abonnement

1. Kies een boeket

2. Voeg een kaart toe

3. Voeg adres toe

4. Kies gewenste bezorgdatum

Klassiek bloemen abonnement laten bezorgen

Een klassiek boeket, is een mooi biedermeier vormig handgebonden boeket. Geen wild boeket, gewoon een mooie bos voor op tafel. 

Hoe werkt een klassiek bloemenabonnement

U kunt aangeven voor uzelf of een andere ontvanger welke kleur of soort bloemen niet wordt gewardeerd. Hiermee houden wij van boeketten.nl rekening. 1 x per week 1x om de twee weken of 1x per maand wordt een mooi klassiek verassings boeket geleverd bij uzelf of dezelfde ontvanger voor wie u het bloemenabonnement koopt. 

Dus het enige waaruit u hoeft te kiezen is: welke periode? 4 keer achter elkaar een mooie bos bloemen 6 keer of toch 8 keer. En het tijdsbestek 1 keer in week, 2 keer in de maand een mooi bloemetje of 1x per maand een vrolijk klassiek boeket ontvangen.

Boeketten.nl regelt verder dat het topkwaliteit bloemen zijn, veilingvers en elke keer als we voor de deur staan om het boeket te bezorgen.. is het een andere samenstelling maar wel in de klassiek ronde boeket stijl.

Daarnaast kunt u een kaartje toevoegen voor de eerste bestelling á 1 euro en u krijgt de optie om een bijpassende vaas erbij te bestellen. Hierdoor weet u dat de komende 4 6 of 8x de bloemen fantastisch staan in de woonkamer.

Gratis bezorging bloemenabonnement Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen, De Meern, Leidsche Rijn, Harmelen en Vleuten

Met de gratis bezorg service in en rond Nieuwegein, is een klassiek bloemenabonnement heel leuk om te geven als verjaardagscadeau. Of voor jou opa en oma die niet elke keer naar de bloemist kunnen omdat ze in een bejaardenhuis zitten bijvoorbeeld.

Boeketten.nl uw bloemist voor een bloemenabonnement

  • Top kwaliteit bloemen
  • Veilingvers en handgebonden
  • Het klassiek bloemenabonnement stopt automatisch!